Hodnocení obchodu

5,0 46 hodnocení
5
46x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Š Avatar autora Šárka D. | 15.10.2020
Již druhá zásilka a znovu velká spokojenost, určitě se ještě vrátíme pro další skvělé plenky, které padnou jako ulité. Ráda doporučuji.
H Avatar autora Hanka B. | 12.10.2020
Kvalitně zpracované produkty s originálním designem. Moje objednávka byla velmi rychle odeslaná, šetrně zabalená, navíc s roztomilým dárkem uvnitř. Prostě pět hvězdiček ????
HM Avatar autora Helena Vávrová Menoščíková | 11.10.2020
Libi se mi přístup, nabizene plenky jsou krasne a funkcni.
LG Avatar autora Lucie Gabrielová | 10.10.2020
Jsem maximálně spokojená, rychlost doručení, komunikace a hlavně zboží je prostě naprosto perfektní. ????
OS Avatar autora Oldřich Smola | 10.10.2020
V nabídce je několik druhů plen, které fungují každá trochu jinak. Synek snáší všechny velmi dobře a práce s nimi je taky na jedničku. Objednávali jsme postupně několikrát a bylo poznat, že se u plenek vyvíjí střih, takže autorka pracuje na zlepšování, což je chvályhodné.
KK Avatar autora Kateřina Kozáková | 9.10.2020
Kvalita plenek i rychlost doručení a krásné balení. Vše na jedničku. Jsem moc spokojená. Děkuji
Avatar autora | 8.10.2020
+ Rychlá a navíc moc milá komunikace
+ Zboží krásné, v perfektním stavu

Š Avatar autora Šárka D. | 29.9.2020
Maximální spokojenost. Děkuji a s radostí doporučuji :-)
KA Avatar autora Kristýna Adamcová | 29.9.2020
Byla jsem velmi spokojená se stylem komunikace. Plenky už jsem vyzkoušela a jsem obrovsky nadšená. Krásně příjemné a velmi dobře saji. Určitě doporučuji. Jsem si jistá, že se nejednalo o poslední nákup.
KK Avatar autora Květoslava Kuttenbergerová | 25.9.2020
Skvělé výrobky, rychlé dodání, dárek navíc. :-)
KB Avatar autora Klára Blažková | 17.9.2020
Plenky byly rychle ušité, perfektně sedí, výborně sají. Komunikace je také na 1*. Ubrousky přibalené navíc jako dárek udělaly radost :-) Doporučuji.
MS Avatar autora Monika Staňková | 26.7.2020
Komunikace s paní vždy v pohodě, i je ochotná posečkat s placení. Není ani problém, když něco nevyhovuje, tak zboží vrátím a mám zpět peníze.
VH Avatar autora Veronika Hrabalová | 17.7.2020
Výborná domluva, vše bylo upraveno podle mých přestav. Plenky jsou krásné jak vzhledově tak z hlediska materiálu. A kromě toho je součástí balíčku vždy něco navíc. Paráda.
Avatar autora | 5.7.2020
+ Prostě super!

Avatar autora (Administrátor) 29.10.2020
Děkujeme za hodnocení. Velmi nás těší, že jste byla spokojená a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
D Avatar autora Denisa | 5.7.2020
Skvělá domluva s paní majitelkou, krasné a kvalitní produkty, rychlé odeslání, malý dáreček, prostě paráda!
MH Avatar autora Martina Hajduková | 15.6.2020
Perfektní střih plenek. Padnou jak ulité a neomezují v pohybu. Komunikace na 1***.
PH Avatar autora Pavlína Hanáková | 4.5.2020
Jsem spokojená, že jsem našla někoho, kdo nám pomohl. Máme pejska s onemocněním ledvin a paní nám ušila na míru kalhotky. Moc děkujeme.
AA Avatar autora Anna Ambrožová | 30.4.2020
vše proběhlo v pořádku a rychle plenky jsou krasne a ten aksamit jedna báseň ;)
ND Avatar autora Nikola Doležalová | 30.4.2020
Pár výrobků z tohoto obchodu jsem dostala darem, takže jsem šla na jisto a vše naprosto v pořádku. Plenky jsou příjemné s hezkými motivy a krásně sedí i sají. Určitě jsem nenakoupila naposledy.
EP Avatar autora Eva Petrušková | 30.4.2020
Objednala jsem aksamitovou kalhotkovou plenku v sadě s ubrouskem, vložkou, odličovacími tamponky + další odlič. tamponky a dámské vložky..Jsem moc spokojena. O objednávce jsem měla stále dobrý přehled v jakém je stavu, zboží přišlo velmi rychle, nádherně zabalené a zboží samotné? Ach, ten aksamit je jemnost sama a v kombinaci se sladkým vzorem kvítků..Nebe na zemi :-) Děkuji